Jouw Carrière

Jouw carrière is belangrijk voor ons. Dat zeggen we niet alleen, maar we handelen er ook naar. Het is zowel in ons als in jouw belang dat jij een opdracht doet die goed bij jou en je carrièrepad past. Hierdoor haal jij energie uit je werk en kom je tot betere prestaties. De opdrachtgever profiteert van betere en slimmere oplossingen. En wij van een duurzame samenwerking. Je ziet: het is een win-win-win situatie.

Hoe ziet jouw carrière eruit?

Laten we starten bij het begin. Vertel ons wie jij bent, dan luisteren wij. Terwijl jij aan het vertellen bent, leggen we gelijk de link naar mogelijke kansen in de markt en eventuele opleidingen en trainingen. Wat is jouw expertise? Wat vindt je leuk? Welke aandachtspunten zien we? In welke omgeving zou jij tot je recht komen? Wie kan je begeleiden? Welke opdrachtgever past bij jou? Je ziet: al deze vragen zijn nodig om ons netwerk af te speuren naar een passende opdracht.

Zien wij een match? Dan kan het heel snel gaan. Ons netwerk is sterk en persoonlijk. Daarnaast geloven wij in creatief denken, het ontdekken van mogelijkheden en elkaar een helpende hand toereiken. We werken ‘samen met elkaar’ aan jouw carrière. Hoe we dat doen?

Het is zowel in ons als in jouw belang dat jij een opdracht doet die goed bij jou en je carrierepad past.

Je kunt aan de slag bij:

Telefoon: 030-20 70 110
Email: info@team-group.nl
KvK: 72043458

Meer weten?

030-20 70 110

Stuur een email

info@team-group.nl
Contact
030 – 22 70 110