TeamGroup

TeamGroup bestaat uit vakspecialisten met een financiële achtergrond. Bij consultancyprojecten ontstond steeds vaker de behoefte aan kwalitatief goede interim professionals. Wij hebben ervaren wat de kracht van ons netwerk was en nog steeds is. Dat gegeven bracht Dave ten Have en Björn van Dartel in 2018 op het idee om hun krachten te bundelen. Niet veel later werd daar de expertise van Taco Vunderink aan toegevoegd. Het gevolg? Een krachtig en persoonlijk alternatief voor recruitment & consultancy binnen de financiële sector.

Wat doet TeamGroup?

Onze ervaring in de financiële wereld heeft ons geleerd dat elke organisatie groei- en verbeterpotentieel heeft. Het allerliefst denken we mee om complexe vraagstukken in de breedste zin van het woord op te lossen. Hierbij vormt het menselijke aspect, gezamenlijk resultaat, een brede kijk op zaken en pragmatische oplossingen de basis.

Hoe wij de uitdaging aangaan bepalen we samen. Daarnaast is het, in geval van capaciteitsproblemen, soms ook ‘gewoon’ nodig om de schouders er onder te zetten. Geen probleem als je het ons vraagt. Eén ding is zeker: wij streven altijd naar een duurzame samenwerking.

Wij streven altijd naar
een duurzame samenwerking!

Wie komt ons team versterken?

Wij geloven in een sterk en persoonlijk netwerk. En in creatief denken, het ontdekken van mogelijkheden en elkaar een helpende hand toereiken. Om die redenen kijken wij graag samen naar een (gezamenlijk) toekomst. Als vakgenoten. En om een relatie op te bouwen. Hoe mooi is het als we samen een passende opdracht bij een van onze opdrachtgevers kunnen vervullen?

Meer weten?

030-20 70 110

Stuur een email

info@team-group.nl
Contact

Staat er op dit moment geen vacature open die 1-op-1 past bij jouw talent, maar matcht ons DNA wel (pragmatisch, netwerker, betrokken, enthousiast, persoonlijk)? Laat je gegevens dan achter.

Je kunt aan de slag bij:

Telefoon: 030-20 70 110
Email: info@team-group.nl
KvK: 72043458

Meer weten?

030-20 70 110

Stuur een email

info@team-group.nl
Contact
030 – 22 70 110