Kennis en expertise

Dat gevoel die sommige mensen je kunnen geven. Dat je je werk prima doet. Maar je eigenlijk nét niet goed genoeg bent. Terwijl je bij aanvang dacht alle skills in huis te hebben. Het werkt demotiverend en geeft je weinig zelfvertrouwen. Dat vinden we bij TeamGroup echt zonde. We zeggen altijd dat elk bedrijf groei- en verbeterpotentieel heeft. Dat geldt natuurlijk in het bijzonder voor de mensen die het bedrijf draaiende houden. Daar valt of staat het mee wat ons betreft.

Daarom kijken wij graag naar de toegevoegde waarde van ieder individu. Waar ben jij goed in? Waar weet je veel over? Waar ga je harder voor lopen? En wat geeft jouw een kick als het lukt? Allemaal facetten die we in een of meerdere gesprekken boven water willen halen. Tenminste… als jij dat ook wilt natuurlijk. Wil jij onderzoeken wat jouw toegevoegde waarde is of weet je het al en wil je het graag delen?

Wij gaan graag met je in gesprek, zodat we je kunnen koppelen aan ons netwerk van opdrachtgevers en collega’s. Aan mensen die staan te springen om hun ‘best value’ met jou willen delen en zo samen het beste uit het bedrijf te halen. Dat doen we gewoon. Samen met elkaar.

Meer weten?

030-20 70 110

Stuur een email

info@team-group.nl
Contact

Je kunt aan de slag bij:

Telefoon: 030-20 70 110
Email: info@team-group.nl
KvK: 72043458

Meer weten?

030-20 70 110

Stuur een email

info@team-group.nl
Contact
030 – 22 70 110