Samen met elkaar: een nieuwe TeamGroup

TeamGroup heeft een fonkelnieuwe huisstijl. En de website moest er ook aan geloven. Wij zijn er superblij mee. Niet alleen met het eindresultaat, maar ook met de weg er naartoe én wat de toekomst ons gaat brengen. Dat is overigens niet uit de lucht gegrepen. Benieuwd hoe onze huisstijl tot stand is gekomen? We vertellen het graag!

Zeg je TeamGroup, dan bedoel je mensen die op een bekwame, doelgerichte en plezierige manier werken aan de transformatie van je bedrijf of afdeling. Je voelt de verbondenheid in alle opzichten. Dit is de kern waar het om draait, zowel als we spreken over de dienstverlening zelf als over de mensen die de dienst uitvoeren. We hebben allemaal hetzelfde DNA.

Bij alles wat TeamGroup doet willen we kennis overdragen en plezierig samenwerken. Wordt er een opdracht ingevuld met iemand die ‘te licht’ is? Dan wordt er een senior buddy aan gekoppeld. Uiteindelijk is het doel bij elke opdracht om verbetering aan te brengen. Dat geldt zowel voor de organisatie van de opdrachtgever als de kennis van de medewerkers.

Vanuit onze ervaring weten we dat opdrachtgevers graag willen dat het snel en pijnloos geregeld wordt. In het geval van TeamGroup is dat goed mogelijk. We kennen in veel gevallen de opdrachtgever en de omgeving al heel goed. Tel daar de kennis en ons netwerk bij op en het probleem kan zorgeloos uit handen worden gegeven.

De gehele branche zegt ‘persoonlijk’ te zijn. Logisch, want anders zou er bij voorbaat niemand met ze in zee gaan. Maar de hamvraag is: waar blijkt dit uit? Dat doen we met TeamGroup anders; we zeggen wat we doen en laten zien wie dat doen en hoe we het doen. Persoonlijk dus. We willen de branche activeren door middel van kennis, humor en een beetje avontuur. We doen het ‘samen met elkaar’.

Je kunt aan de slag bij:

Telefoon: 030-20 70 110
Email: info@team-group.nl
KvK: 72043458

Meer weten?

030-20 70 110

Stuur een email

info@team-group.nl
Contact
030 – 22 70 110